Wij richten uw buitenruimte in!

Contacteer Abribo

Steenweg op Deinze 150 bus 3 - 9810 Nazareth
+32 (0)9 384 07 79 -  info@abribo.com

NL | FR

LOGIN
 
 
 
Welkom op de website van Abribo

Abribo is actief in de inrichting van de buitenruimte. De hoogwaardige producten van Abribo combineren veiligheid, functionaliteit, een natuurlijke stijl en attractieve designvolle vormgeving met duurzame en robuuste materialen. Dit maakt van Abribo een sterke en betrouwbare partner om uw project van A tot Z uit te voeren.

WIJ VERHUIZEN !!,  vanaf 31 oktober 2016 kan u ons terugvinden op volgende adres:
Steenweg op Deinze 191, 9810 Nazareth
Alle andere gegevens zoals telefoon- en faxnummer en mailadres blijven ongewijzigd.
 
 
 
Straatmeubilair

Abribo beschikt voor het inrichten van openbare ruimtes zoals o.a. parken, straten, pleinen en speelruimtes over de geschikte oplossingen. Abribo zorgt voor een decoratieve en veilige ruimte voorzien van functionele en duurzame elementen. Onze producten zoals banken, tafels, afvalbakken, fietsparkeersystemen en zoveel meer zorgen voor een perfecte integratie en aanvulling in de omgeving en dit steeds met het nodige respect voor de natuur.
Overkappingen

Abribo biedt een ruime keuze aan overkappingen zoals: fietsenbergingen, boog- en strakke vleugeloverkappingen, anti-hageloverkappingen en het trendy TUBBO-concept (de nieuwe outdour experience).    U kan kiezen uit onze kwaliteits- en designvolle standaardoplossingen voor elke specifieke situatie en budget. Tevens kan u bij Abribo terecht voor alle maat- en projectwerk om de overkapping volgens uw noden en wensen te realiseren.
Schaduwstructuren

Dankzij een blokkering tot 96% van de gevaarlijke UV zonnestralen kan men met de schaduwluifels van Abribo op een veilige en aangename manier volop van het buitenleven genieten. De “Schade Structures” producten bieden tevens ongelimiteerde mogelijkheden om uw schaduwplek te personaliseren tot een designvol en uniek esthetisch kunstwerk.
 
Drijvende Pontons

Verhuur & verkoop. Van eenvoudige tot complexe steigerconfiguraties, met meerdere pontons, boot-, jetski- en kano aanmeerplaatsen,  alles volgens uw wensen en noden. Dankzij Abribo en de EZ Dock-producten ontwerpt u op een eenvoudige manier de perfecte aanmeerplaats of het ideale werkponton dat u nodig heeft.  EZ Dock verzekert een ongeziene drijfstabiliteit, draagvermogen en functionaliteit !
 


 

Exclusief verdeler van
 
 

 

 

Abribo bvba
Steenweg op Deinze 150 bus 3
9810 Nazareth
+32 (0)9 384 07 79
info@abribo.com

 
Abribo richt uw buitenruimte in !